Starity

Revitalizáld bőröd tű nélküli mezoterápiával

2023. április 12. 18:06   |   

Fedezd fel a mezoterápia legújabb és legkíméletesebb formáját: a tű nélküli mezoterápiát! A hagyományos tűs kezelésekkel ellentétben, ez a modern módszer fájdalommentesen és kellemetlen érzés nélkül segít revitalizálni és fiatalítani bőröd. A tű nélküli mezoterápia a legújabb technológiát alkalmazva, elektroporáció segítségével juttatja a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe.

hirdetés
Revitalizáld bőröd tű nélküli mezoterápiával

Fiatalodj tű nélkül!

A tű nélküli mezoterápia során a hatóanyagokat elektroporáció segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe. Ez a technológia nemcsak hatékonyabban és gyorsabban teszi a kezelést, de kíméletesebb is a bőrrel, mivel nem igényel tűszúrásokat. A kezelés során nemcsak a bőr felszíne, hanem a mélyebb rétegek is regenerálódnak, így a hatás tartós és látványos.

Az elektroporáció során rövid ideig, alacsony intenzitású elektromos impulzusokat alkalmaznak a bőrön, ami megnyitja a sejthártyákat és lehetővé teszi a hatóanyagok bejutását a sejtekbe. Az eljárás során ideiglenes mikroszkópikus pórusok jönnek létre a bőrben, amelyeken keresztül az orvosi tisztaságú hatóanyagok hatékonyan bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő! A kezelés 25 éves kortól ajánlott nőknek és férfiaknak egyaránt.

A tű nélküli mezoterápia széles körben alkalmazható, és számos bőrprobléma kezelésére nyújt megoldást: ráncok, bőröregedés, hegek, pigmentáció, akne és akár cellulit is. A kezelés során az alkalmazott hatóanyagok személyre szabottan, egyénileg választják ki, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el számodra.

Milyen hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe?

A tű nélküli mezoterápia során alkalmazott hatóanyagok általában azok, amelyek hatékonyan kezelik a bőr öregedésének jeleit, mint például a ráncok, a feszesség és a hidratáltság hiánya. Ezek a hatóanyagok a teljesség igénye nélkül a következők:

  • Hialuronsav: A hialuronsav egy természetes összetevő, amely megtalálható a bőrben, és segít a bőr hidratálásában és rugalmasságának megőrzésében. A hialuronsav hozzáadása a kezelés során segít fenntartani a bőr hidratáltságát és csökkenteni a ráncok megjelenését.

  • Antioxidánsok: Az antioxidánsok olyan hatóanyagok, amelyek segítenek védeni a bőrt a káros szabadgyököktől, amelyek károsíthatják a bőrsejteket és előidézhetik az öregedési jeleket. Az antioxidánsok hozzáadása a kezelés során segít a bőr egészségének megőrzésében és késleltetik az öregedési jelek megjelenését.

  • Vitaminok: A vitaminok, mint például az A-vitamin és a C-vitamin, szintén hatékony hatóanyagok a bőr fiatalításához. Az A-vitamin elősegíti a bőrsejtek megújulását és csökkenti a ráncokat, míg a C-vitamin segít növelni a kollagéntermelést és javítani a bőr textúráját.

  • Peptidek: A peptidek a fehérjék kisebb molekuláris egységei, amelyek stimulálják a kollagén és elasztin termelődését a bőrben. A kollagén az egyik legfontosabb fehérje a bőrünkben, amely felelős a bőrünk feszességéért és rugalmasságáért. A kollagénhiány okozza a ráncok és az öregedési jelek megjelenését. Ezáltal a kezelés során alkalmazott peptidek javítják a bőr textúráját és feszességét, valamint csökkentik a ráncok megjelenését.

  • DMAE: A DMAE vagy dimetil-monoaminoetanol egy olyan hatóanyag, amely segíthet feszesebbé tenni a bőrt és javítani az arc kontúrjait. A DMAE a bőrsejtek termelését stimulálja, ami segít megőrizni a bőr fiatalos megjelenését.

Ha szeretnéd megőrizni bőröd fiatalságát és rugalmasságát, vagy ha már meglévő ráncok, hegek és egyéb bőrproblémák kezelésére keresel megoldást, akkor válaszd következő kozmetikai kezelésedkor a tű nélküli mezoterápiát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek