Starity

iPhone 11 Pro - megfizethető csúcskategória a Rejoy.hu-n

2023. április 12. 18:06   |   

Lehet, hogy az iPhone 11 Pro 2019-es piacra dobása óta már több új iPhone is napvilágot látott, ez a készülék még mindig egy szuper alternatíva, ha valaki csúcskategóriás telefonra vágyik. Jellemző tendencia, hogy az újabb és újabb telefonok megjelenésével a régebbi szériák ára jelentősen csökken, ezért sokszor kifizetődőbb egy korábbi modellt választani. Sőt, ha még többet szeretnénk spórolni, ideje körülnézni a használt mobilok piacán is, ami a Rejoy.hu-nak hála közel sem annyira kockázatos, mint gondolnánk!

hirdetés
iPhone 11 Pro - megfizethető csúcskategória a Rejoy.hu-n

Sőt, a Rejoy.hu-nak köszönhetően elfelejthetjük a berögződést és gyomorgörcsöt, hogy használt elektronikai cikket vásárolni végzetes hiba és szinte biztosan átverés áldozataivá válunk.

Bárki, aki legalább egyszer próbált már használt telefont eladni, esetleg vásárolni, tudja, hogy rengeteg üzenetre, hívásra kell válaszolni és gyakran kétes találkozásokra is sor kerül. A felesleges körök miatt a Rejoy.hu 2019-ben azzal a céllal jött létre, hogy átláthatóvá és biztonságosabbá tegyék a használt mobilok adásvételét.

A Rejoy.hu-nak köszönhetően a használt mobilok tulajdonos cseréje még sosem volt ilyen egyszerű, hiszen a telefon beküldése után már nincs is más dolga az embernek, mint várni a telefon után kapott összeg beérkezését. Vásárlóként pedig bármelyik márka, akár az iPhone telefonok között válogatva néhány kattintás után meg is vásárolható a készülék.

Ellenőrzött használt iPhone telefonok

A másodkézből vásárolt elektronikai eszközökkel szemben leggyakrabban felmerülő ellenérv, hogy sosem tudhatjuk, milyen rejtett hibája van a készüléknek, amiről a hirdető “elfelejt” szólni.

Nos, a Rejoy.hu erre a félelemre is választ ad! Minden, a Rejoy.hu-hoz beérkező készülék, legyen az egy korábbi szériás iPhone 11 Pro vagy egy újabb telefon, egy többlépcsős ellenőrzési folyamaton megy keresztül.

Szakértői csapat segítségével átvizsgálják a telefon szoftverét és hardverét, valamint további alapos külső és belső ellenőrzéseket végeznek. Ennek során megnézik a kamerákat, hangszórókat, mikrofonokat, nyomógombokat, valamint az akkumulátor állapotát is és ha indokolt, javítást is végeznek.

Ennek köszönhetően az oldalra felkerült telefonok állapota egy új készülék állapotához képest 85-90%-os teljesítményre is képes és ha esetleg a készüléken esztétikai hiba van, azt a hirdetés fotóin jól láthatóan jelzik is.

Használt iPhone garanciával a biztonságos mindennapokért

Az első leggyakoribb ellenérv megcáfolásán túlvagyunk, jöjjön a második! Ami nem más, mint a “ha használt telefont veszek, elveszik a garancia”. Ez az állítás sok esetben meg is állja a helyét, a Rejoy.hu azonban a biztonságos és aggodalom mentes second hand telefonvásárlás megteremtésére törekszik, ezért minden megvásárolt készülékhez 12 hónap javítási garancia is jár.

A javítási garancia mellett pedig az online vásárlásokra jellemző 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalják arra az esetre, ha mégsem felelne meg a készülék az elképzeléseknek. A garancia azonban még nem minden, hiszen az oldalon akár részletfizetésre is van lehetőség akkor, ha a telefonvásárlás egy váratlan kiadást jelent és az egyösszegű kifizetés túl nagy teher a pénztárcánknak.

És mennyi az annyi? Felújított Apple iPhone 11 készülékek már akár 140 ezer forinttól, Apple iPhone 11 Pro pedig mindössze 165 ezer forinttól kapható a Rejoy.hu oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

telefon mobil iphone
hirdetés

Ajánlott cikkek