Starity

Hailey Bieber: "Érzelmileg sérülékeny állapotban vagyok"

2023. április 20. 13:01   |   Szerző: Four

A modell elárulta, mostanában nagyon nincs jól, nehéz időszakot él meg.

hirdetés
Hailey Bieber: "Érzelmileg sérülékeny állapotban vagyok"
Fotó: haileybieber/Instagram

Hailey Bieber Instagram-sztoriban osztotta meg rajongóival, hogy nincs jól mostanában. A modell elmondása szerint az idei év eddig nagyon nehéz pillanatokat tartogatott számára, amelyek érzelmileg sérülékennyé tették. 

Szeretek viccelődni azzal, ahogy érzem magam, mert néha könnyebb, mint bevallani, hogy nehéz időszakon megyek keresztül. De őszintén, amióta megkezdődött az idei év, a felnőtt életem legszomorúbb pillanatait éltem meg, és nem túlzás azt állítani, hogy érzelmileg sérülékeny állapotban vagyok. 

- írta, majd így folytatta:

Tudom, hogy sokan mások is ugyanígy éreznek, és tudnotok kell, nem vagytok egyedül. Mindent összevetve, legyünk ott egymásnak. Támogassuk a szeretteinket és a barátainkat, és azokat is, akiket nem ismerünk. Egyszerűen csak legyünk ott másoknak... keressük fel egymást, még akkor is, ha nehéz. Együtt jobbak vagyunk.

- osztotta meg követőivel a híresség. 

Hailey feltehetően többek között a Selena Gomezzel kirobbant botrányára utalt a fent posztjával: a modell korábban elárulta, halálos fenyegetéseket is kapott az énekesnő rajongóitól, amelynek hatására Gomez is felszólalt.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek