Starity

Gólyahír a Barátok közt Tildájától: Szabó Erika kismamaként csillog

2023. április 20. 14:02   |   Szerző: Freeze

Elhoztuk nektek a legújabb, és egyben legcukibb gólyahírt a hazai sztárvilágból. Szabó Erika, a Barátok közt egykori Tildája és orvos férje első gyermeküket várják, ami azt jelenti, hogy hamarosan új fejezet kezdődik az életükben.

hirdetés

A 38 éves színésznő babapocakos fotóval jelentette be az örömhírt, ami azóta máris több ezer lájkot gyűjtött be. 

Szabó Erika mindig is nagyon óvta a magánéletét, és inkább csak aktuális munkáit osztotta meg a követőivel valamint a családi vállalkozásukat szokta promózni. Azonban a Hot! magazin esetén kivételt tett, és az interjúban elmondta, hogy már régóta szerették volna a kisbabát. Úgy gondolják, hogy bármilyen nemű a gyermek, az a legfontosabb, hogy egészséges legyen.

Az örömhírre rögtön reagáltak a rajongók és a Barátok közt-ös kolléganője, Som-Balogh Edina is gratulált a boldog szülőknek. Velük együtt mi is örülünk a hírnek, és izgatottan várjuk, hogy mikor érkezik meg a kisbaba.

Szabó Erika és férje a házasságukat is mindig is titokzatosan kezelték, de egy terhes pocakot már nehéz lenne titokban tartani, így kénytelenek voltak hangot adni a boldogságuknak. Reméljük, hogy a színésznő a kismama időszakot is boldogan és egészségesen tölti majd. Gratulálunk nekik és további jó egészséget kívánunk a babának és az egész családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek