Starity

Lindsay Lohan rettegett a Nem férek a bőrödbe csókjelenete előtt - elárulta, mi segített neki

2023. május 13. 07:07   |   Szerző: Four

A színésznő Jamie Curtisszel együtt adott interjút, így nyilatkozott a közös filmjükről.

hirdetés

Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan közösen adott interjút a Nem férek a bőrdöbe című filmjük megjelenésének 20. évfordulója alkalmbából a The New York Timesnak.

A két híresség felidézte, milyen votl az ikonikus tinifilm forgatása: Curtis szerint nagyon könnyen megtalálták a közös hangot Lindsay-vel, Lohan pedig kijelentette, kolléganője azonnal a szárnyai alá vette.

Nagyon izgultam, akkor forgattam az első csókjelenetemet, de Jamie beszélgetett velem előtte a lakókocsimban, elviccelte a dolgot, és utána már nem stresszeltem annyit.

- idézte fel Lohan.

Jamie pedig az egyik számára legemlékezetesebb pillanatra gondolt vissza:

Az egyik legerősebb emlékem az a jelenet, amikor kocsiban ültünk és közben sült krumplit ettünk. Ha mostanság kapok egy üzenetet Lindsay-től, hogy "Helló Jamie, Linds vagyok", mindig azt válaszolom: "Bizonyítsd be. Melyik volt az a dal, amelyet megpróbáltunk megtanulni a Nem férek a bőrödbe forgatásán?". És ha azt válaszolja, hogy "Justin Timberlake: Like I Love You", akkor tudom, hogy tényleg ő az.

Lohan erre nevetve megjegyezte, hogy most akkor új titkos üzenetet kell kitalálniuk. 

A beszélgetés során a fent említett film folytatása is szóba került: Curtis elárulta, minden erejével azon van, hogy elkészüljön a projekt: "felhívta a barátait a Disney-nél", hogy "úgy érzi, ezt a filmet meg kell csinálni". 

Jamie és én is nagyon nyitottan állunk ehhez a kérdéshez. Csak olyasmit forgatnánk, amit az emberek értékelnének.

- jelentette ki Lindsay.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek