Starity

Meghan Markle titkos találkozón vett részt egy másik férfival?

2023. május 16. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Míg Harry herceg Angliába repült a koronázásra, feleségének, Meghan hercegnének más tervei voltak. Fiuk, Archie születésnapja után az egykori színésznő elegánsan felöltözve ment el egy másik férfival koccintani.

hirdetés
Meghan Markle titkos találkozón vett részt egy másik férfival?
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry herceg május 5-én az Egyesült Királyságba utazott az apja, III. Károly koronázására. Azonban hiába hívták meg a feleségét is, Meghan Markle-t, ő nem ment el. Az ok: a fiuk, Archie születésnapja ugyancsak a koronázás napján volt, és Markle ott akart lenni, hogy megünnepelje a most 4 éves kisfiút. Kiderült azonban, hogy az egykori színésznőnek még egy találkozója volt aznap – egy másik férfival.

A hercegnét Tyler Perry milliárdossal látták. Egy pincér arról számol be, hogy ők ketten az étterem eldugott sarkában ültek egy asztalhoz, és több pohár bor mellett közelebb kerültek egymáshoz:

Kacéran felnevetett, és a férfi combjára tette a kezét

- állítja a pincér.

A meghitt eszmecsere után Meghan és Tyler állítólag együtt hagyták el az éttermet. Nem tudni pontosan, mi történt, de a milliárdos Meghan és Harry régi barátja. Támogatta őket abban, hogy Angliából Amerikába költözzenek, sőt, hagyta, hogy vele éljenek egy darabig.

via OK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek