Starity

Arnold Schwarzenegger a válásáról vallott: "Az én hibám volt"

2023. május 17. 23:11   |   Szerző: Four

A színész megcsalta a feleségét, elárulta, hogy évek múltán hogy vélekedik erről.

hirdetés

Arnold Schwarzenegger beismerte, hogy a saját hibájának tartja a válását. A híresség exe, Maria Shriver 2011-ben szakított vele és beadta a eresetet, miután kiderült, hogy Arnold a házvezetőnőjükkel csalta, a viszonyból pedig gyermek született. A válás azonban csak sokkal később, 2021-ben lett véglegesítve.

A sors fintora, hogy a színész nemrég egy olyan szerepet vállalt el a FUBAR című produkcióban, amely ebből a szempontból a saját életére hajaz:

Nevettünk ezen - olyan, mintha dokumentumfilm lenne. A különbség a sorozatban az, hogy a szereplő nem tartja hűtlenségnek a dolgot, mert a munkája része a csábítás. De a saját házasságomban én cse**tem el. Az én hibám volt.

A színész szerint bár az általa alakított karakter még mindig szerelmes a feleségébe, ő nem hiányolja a házasságot, mert jól megvan a barátnőjével, Heather Mulligannel.

A válás nagyon-nagyon nehéz volt eleinte. De egy idő után továbblépsz. Csodálatos barátnőm van, aki nagyon sikeres. Büszke vagyok rá és szeretem.

Habár Arnold és Maria 12 éve véget vetett a házasságuknak, továbbra is jó viszonyt ápolnak, és úgy érzi, "jó munkát végeztek" négy gyerekük felnevelése során.

Ha lenne Oscar-díj azért, ahogyan kezeltük a válást, akkor Mariának és nekem meg kellett volna kapnunk, mert a lehető legkisebb hatással volt a gyerekekre. A kedvességüket és a jóságukat a feleségemtől örökölték, a szorgalmukat és a munkamoráljukat tőlem.

.- jelentette ki.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek