Starity

Majdnem megismétlődött a múlt? - Harry herceget és Meghan Markle-t autóval üldözték a lesifotósok

2023. május 18. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Harry herceget és Meghan Markle-t nagyon megviselte, hogy kedd este egy „csaknem katasztrofális” kétórás paparazzi-üldözésbe keveredtek New Yorkban.

hirdetés
Majdnem megismétlődött a múlt? - Harry herceget és Meghan Markle-t autóval üldözték a lesifotósok
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry herceget és Meghan Markle-t, akik a herecegné anyjával, Doria Raglanddal utaztak, fotósok üldözték, miután elhagyták a Ziegfeld Színházat – ahol az egykori színésznőt Gloria Steinem tüntette ki a Women of Vision Awards-on – Manhattanben.

A trió este 22 óra körül egy terepjáróval hagyta el az eseményt, és azonnal követte őket körülbelül 12 paparazzi. Végül úgy döntöttek, hogy elhagyják az eredeti járművet, és beugranak egy taxiba, annak reményében, hogy elkerülhetik a fényképezést – állítja egy forrás.

A bennfentes azt mondta, hogy az egyik paparazzi ütközött egy autóval, míg egy másik majdnem elgázolt egy rendőrtisztet a „közel végzetes” üldözés közben. Harry herceg és a biztonsági szolgálata is felvételeket készített bizonyítékként, végül a rendőrség is beavatkozott, de négy paparazzi ezután sem hagyta abba az üldözést.

Ez a több mint két órán át tartó kíméletlen üldözés több, közeli ütközéshez vezetett, amely más sofőrökkel, gyalogosokkal és két rendőrtiszttel történt meg. Bár közszereplőnek lenni bizonyos szintű közérdeklődéssel jár, ennek soha nem szabad senkivel sem megtörténnie

- mondta a történtek után a Sussexiek képviselője.

A rendőrség képviselője később cáfolta, hogy két órán át tartó üldözésről lett volna szó. 

Sussex hercege és hercegnéje rendben megérkezett az úti céljukhoz, és nem számoltak be ütközésről, felszólításokról, sérülésről vagy letartóztatásról

- állította a rendőrség egyik forrása, aki szerint nem is hívták őket. 

via Page Six 1, 2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek