Starity

Vásárolj kerti étkezőgarnitúrát, aztán indulhat a grillszezon!

2023. június 13. 17:05   |   

A teraszok, kertek nagyszerű lehetőséget kínálnak étkezésekre, hiszen a grillezésnek nincs párja, egész évben ezt az időszakot várja mindenki, aki szereti a szabadtűzön készült ételek semmihez nem hasonlítható aromáját!

hirdetés
Vásárolj kerti étkezőgarnitúrát, aztán indulhat a grillszezon!

Kényelmetlen székeken kucorogva vagy a fűben ülve is elfogyaszthatjuk a finomságokat, de egészen más érzés egy kerti garnitúra kényelmében egy pohár bor és kellemes beszélgetés mellett élvezni a legjobb falatokat. Az impulzusvásárlás helyett érdemes minden lényeges szempontot mérlegelve, alapos feltérképezést követően kiválasztani azokat a bútorokat, amelyek hosszú szezonokon kísérnek majd minket a kulináris örömök birodalmába. Hogyan válassz kerti étkezőgarnitúrát?

Szabadtéri nappali

A jó idő beköszöntével szívesen megyünk a szabadba, és élvezzük a terasz, a kert nyújtotta lehetőségeket. Megfelelő kialakítás esetén akár ki is költözhetünk a természetbe, áttehetjük a pihenés, az étkezés helyszínét a teraszra, ehhez már csak egy, a Dublino Home-nál kapható étkezőgarnitúrára és más kerti bútorokra lesz szükségünk.

A tetővel védett vagy korszerű pergolával kialakított teraszok teret adnak arra, hogy kibővítsük a lakást legalább néhány hónapra, és ne csak napos időben, hanem akár egy nyári zápor alatt is testközelből élvezzük az eső illatát. A rendelkezésre álló hely függvényében többféle funkcióval is felruházhatjuk a teraszt, helyet teremthetünk a pihenésnek nyugágyak, függőfotelek, kényelmes sarokgarnitúrák segítségével, vagy kültéri étkezőt alakíthatunk ki funkcionális bútorok segédletével. Bármelyiket is választjuk, fontos, hogy megfelelő anyagú és kialakítású bútorokat szerezzünk be, hogy sokáig élvezhessük a kintlétet.

Milyen anyagú bútort válasszunk?

A fabútorok esztétikája lenyűgöző, amennyiben van időnk és energiánk rendszeresen karbantartani, azonban ellenkező esetben lehangoló látványt nyújtanak 1-2 szezon után. 

A klasszikus fém bútorok nehezek, és időközönként felújítást igényelnek, ezért inkább gondozást nem igénylő, korrózióra nem hajlamos, könnyű alumínium bútorokat válassz. Modern terekben jól mutatnak, azonban aki nem szereti a minimál dizájnt, annak a változatos műanyag bútorok ajánlhatóak. Nemcsak időjárásállóak, de különösebb gondozást sem igényelnek, és tisztításuk is egyszerű. Számtalan stílusban, színben és méretben kaphatóak, így minden kert, terasz berendezhető velük.

Változatos műanyag kerti étkezőgarnitúrák

Nem kell lemondanod sem a kényelemről, sem az esztétikáról, ha kint szeretnél étkezni, hiszen a prémium műanyag étkezőgarnitúrák megfelelnek minden elvárásodnak. Többféle stílus, szín és méret közül választhatsz attól függően, hogy az ízlésednek melyik felel meg, illetve a környezetbe melyik illik leginkább.

Karfás és karfa nélküli, alacsony és magas támlás székek közül választhatsz, többféle asztalméretből. Gondold át, rendszeresen rendeznél-e vacsorát, sütéssel egybekötött kerti partit, hány fő részvételével, illeve mekkora terület áll rendelkezésre a garnitúra elhelyezésére. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek