Starity

Charlie Sheen lánya az OnlyFans munkájáról mesélt

2023. június 17. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Charlie Sheen lánya a testével keresi a kenyerét, az egyik legnépszerűbb platformon található meg, az OnlyFansen.

hirdetés

Charlie Sheen botrányairól sok éven át lehetett hallani a médiában, mint kábítószer-használat, alkoholfogyasztás és családon belüli erőszak. Most viszont a lánya, Sami kavarja fel az állóvizet. 

A 19 éves lány, aki tavaly csatlakozott az OnlyFans felnőtt platformhoz, állítólag kimaradt az iskolából. A TikTokon részleteket árult el munkájáról. 

Hamarosan elkezdem a lézeres szőrtelenítést, nagy változás lesz. Egyszerűen nem bírom elviselni, hogy minden alkalommal, amikor dolgoznom kell, az egész testemet borotválnom kell! Annyira idegesítő

- panaszkodott. 

Bár magabiztosnak tűnik, Sami bevallotta, hogy mindig "kínosan" érzi magát a videók forgatásakor. Ez azonban annak is betudható, hogy Charlie Sheen lánya nem érzi magát 100 százalékosan jól a bőrében. Sami elárulta a több mint 91 ezer TikTok-követőjének, hogy hamarosan szeretné megnagyobbíttatni a melleit. Elmondása szerint a múltban gyakran kérdezték meg tőle az ügyfelek, hogy vállalná-e, hogy toplessen áll a kamera elé.

Tudom, most valószínűleg arra gondolsz, hogy »Hogy a fenébe lehetsz szexmunkás, ha cenzúrázod a melleidet?«. De hidd el, nekem is megvannak a magam módszerei. Még mindig elég sok mindent megmutatok.

 A mellplasztika után teljesen meztelenül akarja megmutatni magát.

Sheen korábban elmondta, hogy nem helyesli a lánya munkáját, de támogatja a döntését, nem tudja eltiltani tőle

via OK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek