Starity

Kevin Costner exe szerint a színész videóhívásban mondta el a gyerekeiknek, hogy válnak

2023. június 22. 15:03   |   Szerző: Four

Christine Baumgartner és Kevin Costner nagyon csúnya válásnak néz elébe, folyamatos a sárdobálás.

hirdetés

Kevin Costner és exe, Christine Baumgartner között egyre mélyül a szakadék: ezúttal a gyerekek kapcsán ugrott össze a híresség és leendő exfelesége.

Az asszony elmondása szerint a színész - a kérése ellenére - egymaga közölte a gyerekeikkel, hogy válnak, méghozzá "egy 10 perces videóhívás során." (Három közös gyerekük van, a 16 éves Cayden, a 14 éves Hayes és a 13 éves Grace.)

Egy 24 évig tartó kapcsolat után a Las Vegas-i hotelszobájában, egy 10 perces Zoom-hívás során mondta el Kevin a gyerekeknek, hogy válunk, mindezt az én jelenlétem hiányában.

- jelentette ki Christine a People által megszerzett hivatalos dokumentumok szerint.

Még mindig nem értem, hogy miért egy rövid Zoom-hívás során csinálta, főleg, hogy úgy tervezte, öt nappal később hazajön. Ezenkívül könnyen hazajöhetett volna Las Vegasból, hogy személyesen közölje velük.

- tette hozzá az asszony.

Baumgartner szerint korábban elmondta Costnernek, hogy együtt, személyesen szeretné közölni a gyerekekkel a hírt, de a színész semmibe vette a kérését.

Figyelmen kívül hagyta az ajánlatomat, hogy azt tegyük, ami szerintem és a gyerekekkel való kapcsolatom alapján megfelelő lett volna. Ehelyett ragaszkodott hozzá, hogy joga van egyedüliként, privát módon közölni a gyerekekkel, hogy válunk, úgy, hogy nem vagyok jelen.

- panaszkodott Baumgartner.

Egy a színészhez közel álló forrás szerint Christine májusban adta be a válókeresetet, ekkor azonban Costner külsős helyszínen forgatott. Az illető szerint nem ritka, hogy Kevin videóhívásban beszél a gyerekekkel, mert rengetegszer hívja őket, ha épp dolgozik.

A színészről legutóbb annak kapcsán írtunk, hogy csúnya vitája volt egy bérlőjével - akit egyesek szerint Christine "napi szinten látogatott."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek