Starity

Súlyos sérülést szenvedett Marics Peti

2023. június 23. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Koncert közben hatalmasat esett Marics Peti a Budapest Parkban, tolószékkel vitték le a színpadról.

hirdetés

A Budapest Parkban lépett fel a Valmar, de óriási buli helyett sérülés lett a vége. Marics Peti bokája a koncert elején ugrálás közben kifordult, tolószékben kellett elvinni a helyszínről. 

Az esetről videó is készült, ami TikTokon terjed. Eszerint Marics Peti éneklés közben urgálni kezdet, de rosszul érkezhetett vissza a színpadra, és kifordult a bokája, azóta kiderült, el is tört. Rálépni nem tudott, a többiek segítették fel. 

A Blikk szerint a koncert nem maradt félbe, egy kisebb szünet után a zenekar folytatta a fellépést. Marics az ellátás után gipsszel tért vissza a színpadra, és a lépcsőn ülve fejezte be a koncertet. 

Valkusz Milán, a duó másik tagja Instagramon beszélt a történtekről: 

Ami történt, az az, hogy nem tudtuk kivitelezni az egész show-nkat, amit akartunk és elképzeltünk, mert a Petinek eltört a lába az első szám közepén, ahol ugráltunk, ugrált. Onnantól kezdve borult a kártyavár, de mindegy, hibáztunk, fejben még többet is estünk, úgyhogy emiatt tényleg kösz mindenkinek, hogy így végig velünk tartottatok... Mindent megtettünk szerintem, bakiztunk, úgyhogy ne haragudjatok emiatt. Köszi, hogy élveztétek így is a show-t.

via Blikk 1, 2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek