Starity

Noah Cyrust eljegyezte divattervező szerelme!

2023. június 27. 01:01   |   Szerző: Four

Noah Cyrus menyasszony lett: a híresség elárulta, hogy szerelme megkérte a kezét.

hirdetés

Noah Cyrus hétfőn árulta el, hogy már egy hónapja menyasszony: a hírességet eljegyezte divattervező barátja, Pinkus. Cyrus amellett, hogy több közös fotót posztolt szerelmével, megmutatta a gyűrűjét és megható levelet írt leendő férjének.

Életem legnagyszerűbb pillanata az volt, amikor igent mondtam arra, hogy együtt éljük le az életünket. A menyasszonyodként töltött elmúlt egy hónap, és hogy a mi kis világunkban lehettünk, annyira tökéletes volt, és azt kívánom, bár ne kellene otthagynom. Sosem gondoltam, hogy találkozni fogok egy olyan férfival mint te, valakivel, aki ennyire önzetlen és képes ennyi szeretetet adni. Te vagy a legkevésbé ítélkező ember, akivel valaha találkoztam. A legtehetségesebb, a leghűségesebb, a legkedvesebb. Soha nem éreztem még, hogy ennyire szeretnek és hogy ennyire tudok szeretni.

- írta, majd így folytatta:

Ismerem az érzést, amikor az örökkévalóság nem tűnik elégnek. Annyira izgatott vagyok, hogy együtt éljük le az életünket, amiről sosem gondoltam volna, hogy megérdemlem. Azt sem gondoltam volna, hogy annyira várni fogom az életet, mint amennyire most várom, hogy veled éljem. Olyan hálás vagyok érted. Nem tudom, hogy lehetek ilyen szerencsés... Életem minden egyes hátralevő napján igent mondanék neked. Szeretlek Pinks

- vallotta be a híresség.

Cyrus családjában egyébként nemrég volt már egy eljegyzés: Dominic Purcell ugyanis megkérte a kezét Noah édesanyjának, Tishnek.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek