Starity

Shakira akkor tudta meg, hogy exe elárulta, amikor az apja kórházba került

2023. június 27. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő úgy érezte, nem fogja túlélni, hogy minden nehézség egyszerre szakadt rá.

hirdetés

Shakira élete szinte egy pillanat alatt omlott össze: az énekesnő a People en Espanol interjújában árulta el, hogy amikor édesapja, a 91 éves William Mebarak Chadid balesetet szenvedett, akkor tudta meg, hogy Gerard Piqué "elárulta őt".

Az apám Barcelonába jött, hogy megvigasztaljon a szakításom miatt. Amikor Milan fiam elsőáldozására ment, súlyosan megsérült egy balesetben. Minden egyszerre történt. Az otthonom széthullott, az újságokból tudtam meg, hogy az exem elárult, miközben az apám az intenzívosztályon volt.

Az énekesnő elárulta, azért is volt nagyon nehéz neki az az időszak, mert az apját a legjobb barátjának tartja, akitől akkoriban nem tudott tanácsot kérni.

Az ember, akit életemben a legjobban szerettem, az apám nem volt ott, amikor a legjobban szükségem volt rá. Nem tudtam beszélni vele, nem tudtam tanácsot kérni a legjobb barátomtól.

Szerencsére az énekesnő édesapja ha lassan is, de felgyógyult.

Túlélte a koronavírust, két balesete volt, tüdőgyulladása és öt műtéte - mindez 91 évesen, kevesebb mint 6 hónap alatt. Az apám a legjobb példa a kitartásra, és az anyám támogatta őt éjjel-nappal. Mindketten azt az álmot képviselik, amely az esetemben nem vált valóra. De remélem, hogy a gyerekeim példát vesznek a szeretetükről, a türelmükről, a teljes odaadásukról és az életrevalóságukról. 

- jelentette ki.

Shakira és Piqué tavaly nyáron jelentették be, hogy szakítanak, ezt követően derült ki, hogy adócsalási ügybe keveredett, illetve hogy a férfi feltehetően megcsalta.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek