Starity

Millie Bobby Brown írt egy regényt: hamarosan megjelenik a szerzeménye!

2023. június 28. 02:02   |   Szerző: Four

A színésznőről kiderült, hogy írt egy II. világháborús regényt, amely hamarosan megjelenik.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Millie Bobby Brownról: a színésznő most már a regényíró titulust is hozzáadhatja az önéletrajzához, ugyanis augusztusban megjelenik "Nineteen Steps" (Tizenkilenc lépés) című könyve.

A Seventeen szerint a mű egy történelmi regény, amely a II. világháború idején, Londonban játszódik. Nellie Morris, egy 18 éves lány sorsát követi, aki a háború alatt nőtt fel. 1942-ben minden nap attól retteg, hogy támad az ellenség, de Nellie keményen dolgozik, hogy átlagos életet élhessen. A polgármesteri hivatalban dolgozik, az estéit pedig a legjobb barátjával tölti egy helyi bárban. Egy nap találkozik Ray-jel, egy amerikai pilótával, aki a közelben állomásozik - elkezdenek kötődni egymáshoz, de pont amikor készen állnak, hogy megkezdjék közös életüket, egy légitámadás mindent megváltoztat.

Millie Instagramon így foglalta össze a könyvet:

Egy csodálatos, bátor 18 éves nőről szól, akit Nellie Morrisnak hívnak: a családjával él Bethnal Greenben, Londonban, amikor a második világháború dúl. Egy nap tragikus baleset történik egy légitámadáskor, a következmények katasztrofálisak, és Nellie élete mindörökre megváltozik.

A színésznő hozzátette, a nagymamája, Ruth élete inspirálta a kötetet, aki maga is túlélő:

A mamám, Ruth inspirálta, ezért aztán ez a könyv nagyon közel áll a szívemhez. Úgy nőttem fel, hogy az ő sztorijait hallgattam a háborúról. Megtisztelő, hogy továbbadhatom a történetét.

- írta.

A "Nineteen Steps" szeptember 12-én jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek