Starity

Noah Cyrus ijesztő dolgot árult el a gyerekkoráról

2023. június 30. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség az eljegyzése kapcsán üzent újra, a gyerekkoráról mesélt ijesztő dolgot.

hirdetés
Noah Cyrus ijesztő dolgot árult el a gyerekkoráról
Fotó: noahcyrus/Instagram

Noah Cyrust nagyon rosszul érintettek egyes az eljegyzéséhez írt kommentek. Az énekesnő a napokban jelentette be, hogy megkérte a kezét szerelme, Pinkus - ám az Instagram-sztorijában leírtak alapján sokan kellemetlen üzeneteket hagytak neki ennek kapcsán.

Amióta bejelentettem valamit, ami számomra olyan tiszta és bologságot okoz - az internet és a kommentelők keményen dolgoznak azon, hogy elvegyék az örömömet.

Cyrus szerint találkozott már hasonlóan negatív kommentekkel 11 éves korában - amelyek olyan rossz hatással voltak rá, hogy az öngyilkosságon gondolkozott.

A híresség szerint akkoriban a megjegyzések "elhitették vele, hogy nem érdemli meg az életét" csak azért, mert bizonyos embereknek nem tetszett a megjelenése. 

Ma megint emlékeztettek rá, hogy az internet mennyire egy elcs*szett hely, és hogyan fordultam önmagam ellen, miután elhittem, hogy meg kellene ölnöm magam mert nem érdemlem meg az életet, és öngyilkosságon gondolkoztam, illetve drogfüggő lettem.

Noah hozzátette, hogy szerencsésnek érzi magát, mert ma már olyan lelkiállapotban van, hogy nem készteti negatív dolgokra mások rossz véleménye. 

2023-ban élünk, le kellene állnunk azzal, hogy ítélkezünk mások felett azért, akit szeretnek, ahogyan kinéznek, vagy ahonnan származnak, illetve ahogyan a saját életüket élik.

- írta a Page Six szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek