Starity

Hailey Biebernek elege van abból, hogy folyton Selena Gomez ellen hangolják

2023. július 04. 17:05   |   Szerző: Four

A modell bevallotta, már nagyon elege van abból, hogy folyton Selena ellen uszítják.

hirdetés

Hailey Bieber egyre nehezebben viseli, hogy a média és a rajongói folyamatosan Selena Gomez ellen uszítják. A modell a "The Circuit with Emily Chang" című műsorban vallott arról, mennyire megterhelő számára ez a narratíva. 

Úgy gondolom, hogy ez nem rólam, Hailey Bieberről és Selena Gomezről szól. Nem két nő közötti huzavonáról és viszályról szól, hanem az undorító, aljas utálatról, amely egy teljességgel kitalált, torz narratívából fakad. Ez nagyon veszélyes lehet.

Bieber hozzátette, hogy ez a rosszindulat lehetőség arra, hogy az összefogás mellett kampányoljon. 

Nem tetszik a széthúzás, amelyet ez az egész generált. Nem örülök neki, hogy van "x csapat" és "y csapat", amelyek egymás ellen vannak - nekem ez nem oké.

Selena és Justin Bieber csaknem nyolc évig járt együtt - kisebb-nagyobb szünetekkel -, míg 2018 márciusában végleg szakítottak. 

Hónapokkal később Justin összeházasodott Haileyvel, amelynek kapcsán máig terjed a pletyka, hogy a modell "ellopta Selena elől a sztárt".

Hailey szerint csalódás, hogy az emberek azt gondolják róluk, "harcolnának egymással" egy férfiért. 

Már az elejétől kezdve utáltam ezt, és szerintem ez abból fakad, hogy úgy érzem, félreértelmeznek. Folyamatosan magyarázkodnom - magyarázkodnunk kell, hogy nincs köztünk probléma. Nagy csalódás, hogy az emberek még mindig így viselkednek egy férfi miatt. Sajnálatos módon ilyen a világ, amiben élünk.

- jelentette ki.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek