Starity

Jennifer Lopez így reagált a vádakra, hogy csak pénzért alapított alkoholmárkát

2023. július 06. 15:03   |   Szerző: Four

Az énekesnőt sokan támadták amiatt, hogy alkoholmákát alapított - köztudott ugyanis, hogy nem iszik.

hirdetés
Jennifer Lopez így reagált a vádakra, hogy csak pénzért alapított alkoholmárkát
Fotó: jlo/Instagram

Korábban írtunk róla, hogy Jennifer Lopez sok rajongója kiakadt, miután megtudták, az énekesnő alkoholmárkát alapított annak ellenére, hogy többször is hangoztatta, sosem fogyaszt alkoholt.

Lopez most videóban reagált a vádakra: elárulta, egészen idáig nem találta meg a számára tökéletes alkoholos italt, és többek között ezért is alkotta meg a Delolát.

Tudom, hogy sokan mondták rólam: "Nem is iszik alkoholt, akkor miért koktélozik?" És hogy őszinte legyek, nagyon sokáig nem ittam alkoholt. Évekkel ezelőtt készültek rólam olyan fotók, 10-15 éve. amikor alkalmanként koktéloztam. És élvezem, ha időnként ihatok egy koktélt. Felelősségteljesen iszom, azért, hogy jól érezzem magam, ellazuljak - de mindig felelősséggel.

- mondta, majd így folytatta:

Meg kell mondjam, kipróbáltam rengeteg különféle dolgot, koktélokat, egy ideig White Russiant szerettem, volt, hogy a rozét, de sosem találtam semmi olyat, amit igazán szerettem volna. Szóval mint minden mást azt életemben, ezt is megalkottam. Én alkottam meg a Delolát, és a Delola tényleg egy egészségesebb szemléletről szól, valamiről, ami sokkal jobban passzol az életstílusomba. 

- mondta és hozzátette, a márkája kevesebb kalóriát tartalmaz, természetes ízesítésű és gluténmentes.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek