Starity

Ő lehet Selena Gomez új pasija?

2023. július 08. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Selena Gomez újra randizni kezdet és a hírek szerint A mackó sztárjával, Jeremy Allen White-tal találkozgatnak.

hirdetés
Ő lehet Selena Gomez új pasija?
Fotó: hu.depositphotos.com

Selena Gomez nem rég egy focipályán ülve kiabálva adta az emberek tudtára, hogy szingli. Előtte pedig a pletykák szerint a The Chainsmokers frontemberével, Drew Taggarttel és Zayn Malikkal randizott. Azonban a legújabb hírek szerint Jeremy Allen White-tal jár. 

A múlt hónap végén a hírességek pletykafiókja, a DeuxMoi tette közzé a történetüket. 

Egy nemrég elvált Golden Globe-győztes, akinek a sorozatából most mutatták be a második évadot, *véletlenül* újra randizik

- írta a pletykablog.

White az elmúlt hónapokban elvált volt feleségétől, Addison Timlintől. Hazavitt egy Golden Globe-ot az év elején A mackó első évadában nyújtott teljesítményéért - aminek most futott be a második évada.

A bejegyzés így folytatódik:

egy A-listás énekes-színésznővel, akivel a Vanity Fair címlapfotózásán találkozott, és azóta tartják a kapcsolatot, mióta visszatért az Egyesült Államokba a tengerentúli forgatásról.

Ők ketten idén februárban együtt szerepeltek a Vanity Fair 2023 Hollywood címlapján, Gomez pedig csak két hete tért vissza az Államokba, miután leforgatta új filmjét, az Emilia Perezt. Emellett negyedik stúdióalbumán is dolgozott Párizsban.

via Perez Hilton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek