Starity

Jonah Hill exe durva dolgokat teregetett ki a kapcsolatukról

2023. július 09. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Jonah Hill exe, Sarah Brady azt állítja, hogy érzelmileg bántalmazta őt a színész, egy évig tartott a gyógyulása.

hirdetés
Jonah Hill exe durva dolgokat teregetett ki a kapcsolatukról
Fotó: hu.depositphotos.com

Jonah Hill exe, Sarah Brady megszólalt a kapcsolatukról, és azt állítja, hogy a színész "érzelmileg bántalmazó" volt az együtt töltött idő alatt. A szörfoktató pénteken és szombaton készült Instagram Story posztok sorozatában több képernyőfotót osztott meg különböző szöveges üzenetváltásokról közte és a színész között.

Ez egy figyelmeztetés minden lánynak. Ha a partneretek így beszél veletek, készítsetek menekülési tervet. Hívj fel, ha szükséged van rá, hogy meghallgassalak

- írta Brady.

Hill az üzenetekben arra kérte, hogy vegye le az Instagramjáról azokat a szörfös fotókat, amelyeken tangát visel. Miután Brady közölte, hogy törölte "az összes posztot", Hill azt mondta neki, hogy ez "jó kezdet" volt.

De nem az én dolgom, hogy tanítsalak. Világossá tettem a határaimat. Te nem vagy hajlandó engedni néhánynak közülük, és ezt világossá tetted, remélem, hogy ez boldoggá tesz téged

- írta ezután Hill. 

Egy másik képernyőfotón Brady megosztott egy az egykori pár közötti szöveges üzenetváltást, amelyben Hill állítólag azt mondta, hogy ha Brady többek között "férfiakkal akar szörfözni", "modellkedni", "fürdőruhás képeket posztolni magáról" és "szexi képeket posztolni", akkor ő "nem a megfelelő partner" számára.

Egy következő bejegyzésben Brady – aki 2021 augusztusában nyilvánosságra hozta románcát Hillel – ezt írta:

Én is küzdök a mentális egészséggel, de nem használom azt [emberek] irányítására, mint ahogy ő tette velem.

Hozzátette, hogy az utóbbi egy évet a gyógyulásra szánta, és most már nincs bűntudata, nem önbíráskodik és szégyelli, ahogy él. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek