Starity

Rita Ora „feladta a szerelmet”

2023. július 15. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Rita Ora azt mondta, hogy „magányos volt, és feladta a szerelmet”, mielőtt megtalálta jelenlegi férjét, Taika Waititit.

hirdetés
Rita Ora „feladta a szerelmet”
Fotó: hu.depositphotos.com

Rita Ora és Taika Waititi 2021-ben kezdett randevúzni, amikor az énekesnő Ausztráliában volt, hogy szerepeljen a The Voice helyi változatában, és ekkor talákozott az új-zélandi születésű filmrendezővel, Watitivel. Egymásba szerettek, majd a pár egy titkos szertartás keretében házasodott össze.

Mielőtt azonban megismerkedtek volna, Ora azt mondja, nehéz volt neki látni, ahogy a barátai összeházasodnak, miközben ő azon töprengett, vajon ez megtörténik-e valaha vele. Arról beszélt, hogy majdnem „feladta", hogy találkozhat valakivel, és kirekesztettnek érezte magát.

Az emberek azt gondolják: »Ó, és mi van velem?« Úgy gondoltam, hogy ez egy sebezhető pozíció volt számomra. Azt hiszem, ez összeköt minket - különösen a lányokat és a nőket, ez a társadalmi nyomás, amit úgy érezzük, hogy el kell érnünk

- mondta Ora.

A barátnőim közül sorra jelentették be: »Ó, istenem, terhes vagyok« vagy »Ó, istenem, férjhez megyek«. Az élet zajlik, mindenki öregszik, és úgy éreztem, hogy ez valami olyan, amit nagyon is szeretnék átélni.

Végül sikerült neki, az esküvőjéről így nyilatkozott

Szép és tökéletes volt. Jó, hogy néha néhány dolgot csak magamnak tarthatok meg. Szép volt és édes... Sajnálom, hogy nem olyan érdekes. Egyszer majd rendezek egy nagy bulit.

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek