Starity

Úgy tűnik, Kylie Jenner 4 év után kibékült csalfa barátnőjével, Jordyn Woodsszal

2023. július 17. 19:07   |   Szerző: Four

2019-ben vesztek össze, amikor Khloe Kardashian régi szerelme, Tristan Thompson flörtölt a lánnyal.

hirdetés

Kylie Jenner békejobbot nyújtott régi barátnőjének, Jordyn Woodsnak. A régen legjobb barátoknak számító Jordynt és Kylie-t a Page Six szerint hétvégén egy Los Angeles-i étteremben fotózták együtt (ide kattintva láthatók), és mint kiderült, egy autóval is távoztak a helyszínről.

A reality-sztár azt követően zárta ki az életéből a lányt, hogy 2019-ben kiderült: Khloe akkori szerelme, Tristan Thompson csókot váltott Woodsszal egy partin. 

Woods az esetet követően Jada Pinkett Smith beszélgetős műsorában magyarázkodott:

Egy szájrapuszi volt, nem nyelves csók. Nem smároltunk. Azt gondolom, hogy ő sem hibázott, mert én hagytam magam egy ilyen helyzetbe kerülni. Amikor az alkohol bekerül a képbe, akkor az emberek hajlamosak hülyeséget csinálni.

- jelentette ki Woods.

Az interjút követően Khloe kikelt magából, és leteremtette a lányt:

Miért hazudsz @jordynwoods?? Ha nyilvánosan próbálod védeni magad ahelyett, hogy privát módon felhívtál volna és bocsánatot kértél volna, akkor legalább légy őszinte a sztorival kapcsolatban. Egyébként meg te vagy az oka annak, hogy a családom szétszakadt!

- írta Twitteren.

Khloe írását látva sokan nem értették, hogy csalfa exét, Tristan miért nem vonta felelősségre, ha Jordynnál ugyanezt megtette.

Tristan ugyanolyan hibás, de ő a gyerekem apja. Függetlenül attól, hogy mit tett velem, én nem fogom ezt megcsinálni a lányommal. Tristan privát módon reagált a dolgokra. Ha ő is nyilvánosan hazudna, akkor igen, neki is írnék.

- jelentette ki akkor Khloe.

Pár évvel később a Kardashian család már nem olyan sarkosan fogalmazott Woodsszal kapcsolatban: 2021-ben Khloe kijelentette, "nem haragtartó, mert az emberek hajlamosak hibázni, és utána tanulnak a hibáikból".

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek