Starity

Jamie Foxx most először, könnyek között nyilatkozott a betegsége kapcsán

2023. július 22. 15:03   |   Szerző: Four

A színész most először nyilatkozott arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

hirdetés

Jamie Foxx rajongói fellélegezhetnek: a színész most először nyilatkozott betegsége kapcsán, és Instagramon elárulta, "megjárta a poklot" de már a gyógyulás útjára lépett.

A színészt áprilisban szállították kórházba egy eddig meg nem nevezett betegséggel, amelyről eddig csak annyit tudni, hogy nagyon súlyos volt. 

Valami olyasmin mentem keresztül, amelyről soha-soha nem gondoltam volna, hogy megtörténik velem. 

- mondta, és biztosította a rajongóit, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem bénult le és nem vakult meg, de nagyon-nagyon beteg volt.

Tudom, hogy nagyon sokan vártátok az újabb fejleményeket, de hogy őszinte legyek, nem akartam, hogy úgy lássatok. Azt akarom, hogy nevetve, vidáman, bulizva, viccelődve vagy forgatás közben lássatok. Nem akartam, hogy azt lássátok, ahogy csövek lógnak ki belőlem, miközben próbálok rájönni, hogy életben maradok-e. 

- tette hozzá.

A híresség most végre a gyógyulás útjára lépett, és megköszönte családjának a segítséget az elmúlt nehéz időszakban: elmondása szerint a nővére és a lánya mentették meg az életét. Ő pedig nagyon hálás mindazért a szeretetért, amit kapott az emberektől. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek