Starity

Rauw Alejandro hosszú levélben írt arról, hogy szakított Rosalíával

2023. július 27. 02:02   |   Szerző: Four

A két énekes nemrég szakított, Rauw most elmesélte, ő hogyan vélekedik a dologról.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Rosalía és vőlegénye, Rauw Alejandro váratlanul szakított, pedig márciusban jelentették be, hogy jegyesek - még egy romantikus közös számot is írtak ennek apropóján - ám végül nem jutottak el az esküvőig. 

A két híresség rajongói a szakítás hirtelensége miatt el is kezdték pedzegetni, hogy esetleg hűtlenség lehetett a szétválás hátterében, ám röviddel a pletykák megjelenése után Rauw úgy érezte, cáfolnia kell a vádakat.

(...) Néhány hónappal ezelőtt Rosi és én felbontottuk a jegyességünket. Ezer oka lehet annak, hogy miért ér véget egy kapcsolat, de esetünkben ez nem harmadik fél illetve hűtlenség miatt volt. Míg én próbáltam felfogni a szakítást, téves következtetések kezdtek szállingózni. És mert nagyon tisztelem őt, a családjainkat és mindazt, amit megéltünk, nem tudtam csöndben maradni és tétlenül nézni, hogyan próbálják tönkre tenni a legigazibb szerelmi történetet, amelyet Isten kegyelméből megéltem. Nincs más hátra, mint hozzátenni, hogy nagyon szeretem a rajpngóimat, és köszönöm, nektek, hogy itt vagytok.

- írta. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek