Starity

Rajongói szaggatták le Louis Tomlinson ruháját

2023. augusztus 04. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Louis Tomlinson félmeztelenül lépett fel, miután a rajongók teljesen tönkretették a felsőjét egy vad New York-i koncerten.

hirdetés

Louis Tomlinson a hétvégén New Yorkban lépett fel – a koncert aztán odáig fajult, hogy az énekes ruhái is darabokra szakadtak.

A 31 éves sztár a Forest Hills Stadion színpadára állt fel a Faith in the Future turnéjával, ahol megbolondultak egy kicsit a rajongói. 

Tomlinson a több ezer fős tömegnek a legelső és második albumáról származó slágereket adta elő, valamint néhány One Direction dal és még egy Catfish And The Bottlemen feldolgozás is hallható volt. A Silver Tongues című slágere közben egy pillanatra leugrott a színpadról és a kordonokhoz ment, hogy közelebbről találkozzon a közönséggel. Tomlinson korábban már elmondta, hogy ez a kedvenc pillanata minden koncerten, mivel valóban érezheti a rajongói szeretetét – és a rajongók nem is fogták vissza magukat. 

Annyira elszabadult a hangulat, hogy széttépték a felsőjét, amiről videó is készült. A koncertet ezután félmeztelenül folytatta. 

via Metro.co.uk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek