Starity

Bebe Rexha ismét szingli - ez lehet a szakítás oka

2023. augusztus 07. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Bebe Rexha megerősítette, hogy szakított a párjával, miután az a súlygyarapodásáról beszélt.

hirdetés

Bebe Rexha megerősítette, hogy szakított párjával, Keyan Safyarival. Állítólag a súlyára tett nem túl kedves megjegyzéseket, és ebből lett elege az énekesnőnek. 

Rexha Londonban, a Best F'n Night Of My Life turné állomásán kért támogatást a közönségétől:

Egy szakításon mentem keresztül, így lehet, hogy egy kicsit érzelgős leszek, szóval segítenetek kell

 – mondta, mielőtt belevágott az Atmosphere című dalába.

A popsztár a hónap elején megosztott egy képernyőfotót az Instagram-sztorijában, amely egy Safyaritől kapott sms-t ábrázolt:

Soha nem mondtam, hogy nem vagy gyönyörű, és soha nem mondtam, hogy nem szeretlek. Sőt, azt mondtam, hogy milyen gyönyörű vagy és mennyire szeretlek. De mindig azt ígértem, hogy őszinte leszek veled, és az arcod változik, így elmondtam, hogy igen... ez volt a beszélgetésünk, és te kérdezted. Inkább hazudtam volna neked? Felszedtél 35 kilót, nyilvánvalóan meghíztál és megváltozik az arcod? Tegyek úgy, mintha ez nem történt volna meg és minden rendben lenne? Ugyan már, felszedtem 3 kilót, és te pufóknak és kövérnek nevezel. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretsz. Ha megpróbálsz okot találni a szakításra, akkor van ennek  értelme... de nem ez az igazi ok.

Rexha nem osztott meg részleteket a szakításról, így csak az üzenetből sejthető, hogy súlyával kapcsolatos vitájuk vezetett hozzá. 

via Access

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek