Starity

Natalie Portman gyűlöli, hogy tehetetlennek érzi magát férje hűtlensége miatt

2023. augusztus 08. 18:06   |   Szerző: Four

Natalie Portman férjéről nemrég derült ki, hogy hűtlen volt hozz: válságba került a kapcsolatuk.

hirdetés

Natalie Portman még nem döntötte el, hogyan cselekedjen válságba jutott házasságával kapcsolatban. A színésznő férjéről, Benjamin Millepied-ről nemrég derült ki ugyanis, hogy viszonya volt a 25 éves, környezetvédelmi aktivista Camille Etienne-nel.

Portmant múlt héten a karikagyűrűje nélkül fotózták, ennek ellenére a Daily Mail forrása szerint a színésznő még mindig nem határozta el magát a válás mellett és továbbra is azt latolgatja, megmentse-e a házasságát.

Natalie gyűlöli, hogy Benjamin hűtlensége miatt tehetetlennek érzi magát. Nem tudja, hogy azzal szerzi-e vissza az erejét, ha vele marad, vagy ha elválik. Nagyon nehezen küzd meg ezzel.

A forrás szerint Portman és Millepied mélyen belül még mindig szerelmesek egymásba, és próbálják megmenteni a házasságukat.

Napról napra haladnak, mert mélyen belül nagyon szerelmesek, és próbálnak rájönni, hogyan távolodtak el egymástól. Natalie szeretne a férjével maradni, és Benjamin is elkötelezte magát Natalie mellett. Mindketten tudják, hogy jelenleg esély van a válásra és a házasságuk megmentésére is. Csak az idő múlásával fogják tudni eldönteni, merre haladjanak. 

- tette hozzá az illető. 

A People magazin szerint a viszony nagyon rövid ideig tartott és már véget is ért. 

Benjamin tudja, hogy óriási hibát követett el, és megtesz mindent annak érdekében, hogy Natalie megbocsásson neki. Natalie nagyon privátan éli az életét, egyáltalán nem szeretné, hogy médiacirkusz legyen az ügyből. A legfontosabb számára, hogy megvédje a gyerekei magánéletét.

- mesélte a magazin forrása.

A színésznőnek két gyermeke született a táncostól, a 12 éves Aleph és a 6 éves Amalia.

2009-ben, a Fekete hattyú forgatásán találkoztak, Millepied alkotta meg a film koreográfiáját, amelynek főszereplője Portman volt, és az alakításáért Oscar-díjat kapott. 2010-ben jegyezték el egymást és 2012-ben házasodtak össze.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek