Starity

Mégsem halt meg Lil Tay, a 14 éves rapper

2023. augusztus 10. 22:10   |   Szerző: Four

A rapperről tegnap írták meg, hogy meghalt - ám most megcáfolta ezt a 14 éves lány.

hirdetés

Nem csak Lil Tay rajongóit, hanem a családját is teljesen összetörte a szerdán megjelent poszt, melyet úgy tűnt, a 14 éves rapper szülei írtak. Tay és testvére halálhíréről számoltak be, ám azt nem tisztázták, hogy mi történt. 

Ma azonban a TMZ szerint maga Lil Tay közölte, hogy nagyon is él és jól van, viszont valaki feltörte az Instagramját és a szülei nevében álhírt terjesztett a haláláról. 

Szeretném tisztázni, hogy én és a testvérem is élünk és jól vagyunk, de teljesen összetörtem, keresem a megfelelő szavakat. Megrázó volt az elmúlt 24 óra. Tegnap egész nap a szeretteim zokogó hívásait fogadtam, miközben próbáltuk helyrehozni ezt a helyzetet. Az Instagramomat feltörte valaki, és álhíreket, pletykákat terjesztett rólam, már odáig eljutott, hogy a nevemet is rosszul írta le. A hivatalos nevem Tay Tian, nem Claire Hope.

- jelentette ki. 

Tay 2018 óta nem aktív Instagramon - ekkor kezdődött a nagyon csúnya gyermekelhelyezési per édesanyja, Angela Tian és apja, Chris Hope között. 

A The New York Post egyébként tegnap kereste Christ, a telefonban azonban nem volt hajlandó sem cáfolni sem megerősíteni lánya halálhírét.

Igen, én vagyok, akit keres, de most nem szeretnék semmit hozzáfűzni. Nem mondhatok semmit jelenleg. Sajnálom, nem tehetem.

- mondta.

2021 áprilisában Jason, Tay testvére alapított egy GoFundMe oldalt "Save Tay From a Life of Abuse" (Mentsük meg Tayt egy életnyi erőszaktól). Az oldalra fotókat posztolt, amelyeken Tay volt látható, az arcán feltehetően ütésnyomokkal. Jason írása szerint a szülei válása után Chris a per során azért küzdött, hogy rátegye a kezét Tay vagyonára, és vissza kellett költözniük Kanadába. 

Jason szerint Chris és új felesége lelkileg és fizikailag is bántalmazták Tayt, akinek gyakran romlott ételt, "penészes kenyeret, kukacokkal teli csirkét, egy hónapos pizzát, elégetett toastkenyeret vagy csak pár darab kekszet" csomagoltak az iskolába.

Tay 2018-ban egy interjúban hasonló dolgokról számolt be, elmondása szerint "rossz helyzetben van az apjával", Chris azonban tagadta a vádakat.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek