Starity

Khloe Kardashian aggódik amiatt, hogy a következő párja megcsalja

2023. augusztus 14. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Khloe Kardashian nehéz helyzetben van, Tristan Thompson csalási botrányai után randevúzna.

hirdetés

Khloe Kardashiant Tristan Thompson kapcsolatuk során többször is megcsalta, ami miatt most nehezen bízik meg a férfiakban. 

Mindig is nyitott volt szexuálisan, de mintha Tristan árulása leállította volna ezt a részét, vagy valami ilyesmi

- jegyezte meg egy bennfentes, hozzátéve, hogy a barátok és a családtagok arra biztatják Khloet, hogy találjon valakit. Ehelyett azonban a reality-sztár minden energiáját az ötéves lányára, True-ra és 11 hónapos fiára, Tatumra fordítja.

A randevúk miatt szorong. Inkább otthon marad és játszik a gyerekeivel

- folytatta a forrás.

A rajongók kiakadtak, mert mindezek után Kim Kardashian Tristan Thompsonnal bulizott Miamiban. A hír lángra lobbantotta a Twittert, a felhasználók pedig azon töprengtek, vajon a kosárlabdázó rárepült-e az idősebb Kardashian nővérre.

Khloe le van döbbenve. De ezúttal a nővérét hibáztatja, nem Tristant. Megalázó otthon ülni Los Angelesben, és vigyázni Tristan gyerekeire, miközben a nővére és az expárja nyilvánosan buliznak

- állította egy forrás a párosról.

Khloét és Tristant először 2016 augusztusában hozták kapcsolatba. Kevesebb, mint egy évvel később a sportolót rajtakapták, amikor több nővel is megcsalta az akkor terhes Khloét. Mindezek ellenére, hogy a reality-sztár adott neki egy második esélyt, de végül ismét félrelépett. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek