Starity

Véres verekedésbe torkollott Messi és David Beckham bulija

2023. augusztus 15. 23:11   |   Szerző: Four

A két focista bulija csúnyán végződött, véres verekedés lett az eseményből.

hirdetés
Véres verekedésbe torkollott Messi és David Beckham bulija
Fotó: davidbeckham/Instagram

Victoria Beckham és kislánya, Harper pénteken kénytelen volt rohamléptekben elhagyni egy éttermet Miamiban, miután csúnya verekedés tört ki.

A Beckham család Lionel Messivel és annak feleségével együtt ünnepelt a Gekko nevű helyen, ahonnan rövid idő után a biztonságiak kivezettek egy férfit, sőt, verekedésbe keveredtek vele.

A férfi saját bevallása szerint egy társasággal ünnepelt, ahol szelfit akartak készíteni egymással, ám a biztonságiak ezt látva azt gondolták, hogy Messiékről akar titokban fotót csinálni és rögtön kiebrudalták az illetőt.

Ránk ugrottak, kirúgtak és behúztak nekem.

- nyilatkozta az illető - akinek feltehetően felrepedt a szemhéja a Daily Mail képe alapján - és hozzátette, nem Messivel vagy Beckhamékkel akartak fotózkodni, mert ez "családi esemény volt".

Ennek ellenére a Gekko képviselői mást állítanak a Page Sixnek: szerintük a férfi részeg volt és agresszív lett, folyton fotókat akart készíteni a többbi vendégről, ezért kellett kirúgni:

Egy illuminált állapotban lévő vendég folyton fényképezte a többi vendéget, és többszöri felszólítás ellenére sem hagyta ezt abba. Ezért diszkréten kivezették a teremből. Ám a vendég erőszakos módon próbált visszatérni és berontani az ajtón az étterembe - a munkatársaink viszont ezt megelőzték.

A dráma tovább folytatódott az étterem előtt, amelynek tulajdonosa többek között Bad Bunny is egyébként: a férfi családtagjai ordítozni kezdtek a biztonságiakkal, Victoria Beckham és lánya, Harper pedig a saját testőreikkel körülvéve sietve autóba szálltak.

A Beckham házaspár instafotói alapján azonban nem rázta meg őket túlságosan az eset: mindketten vidám fotókat raktak ki a Miamiban töltött estéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek