Starity

Eljegyezték Zooey Deschanelt, nézd meg a különleges gyűrűjét!

2023. augusztus 17. 00:12   |   Szerző: Four

A híresség boldogan jelentette be, hogy Jonathan Scott a napokban megkérte a kezét.

hirdetés

Zooey Deschanel menyasszony lett! A színésznő örömmel jelentette be, hogy négy év együttjárás után megkérte a kezét szerelme, Jonathan Scott.

Az Álomház sztárja egy skóciai nyaralás során jegyezte el Zooeyt, és a People magazin szerint különleges szerepe volt az esemény során a színésznő két gyermekének, a 8 éves Elsie-nek és a 6 éves Charlie-nak.

Az örökké most kezdődik!!

- írta a lánykérésen készült fotóhoz a híresség,

Scott egy különleges, lila és rózsaszín köves gyűrűt húzott kedvese ujjára: a 45 éves férfi 2019-ben, James Corden "Carpool Karaoke" című műsorában találkozott Deschanellel, és állítólag annyira vonzódott a színésznőhöz, hogy azon nyomban flörtölni kezdett vele: sőt, bizonyos részeket ki is kellett vágni az epizódból, olyan komolyan rástartolt. 

Feltehetően pattogni kezdtek köztük a szikrák, mert Deschanel pár héttel azután, hogy bejelentette, válik Jacob Pecheniktől, már Scott-tal randizott. 2020-ban pedig közösen vettek egy öthálószobás otthont.

A színésznőnek ez lesz a harmadik házassága: 2015-tól 2019-ig Jacob Pechenik felesége volt, 2009-től 2012-ig pedig a zenész Ben Gibbardé.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek