Starity

Miley Cyrus vízipipával ünnepel

2010. december 10. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hét telt el a színész-énekesnő 18. születésnapja óta – a bulijáról semmiféle botránykeltő kép nem szivárgott ki, viszont itt egy friss videó, ami majd helyettesíti ezt!

hirdetés
Miley Cyrus vízipipával ünnepel

A ma reggel kiszivárgott 2 perc 37 másodperces videó – amin Miley  Cyrus vízipipázik –, állítólag Los Angelesben készült. Hangos zene szól, a Hannah Montana sztárja és a barátai körbeülve pipáznak.

Miley az első fél percben a vízipipát szívja és a füstöt fújja ki, miközben vigyorog és beszél. Mikor egy fiút véletlenül összetéveszt az exbarátjával, Liam Hemsworthszel – akivel szerelmespárt alakított Az utolsó dal című filmjében –, elkezd nevetni.

„Úristen! Ez egy nyomorult Liam-hasonmás, vagy mi az Isten? Ez az expasim volt? Az expasim volt? Te jó ég, tiszta Liam!”

Aztán hangos nevetésben tör ki, miközben össze-vissza káromkodik. Ezután megállíthatatlanul vihogva a földre dől, miközben az ismerőse végig kamerázza.

A féktelen röhögése miatt kezdett el elterjedni a pletyka, hogy esetleg marihuánát is szívott, de ezt hamar letagadták. A barát – aki kamerázta az eseményeket – állítása szerint egy természetes fűszer volt a vízipipába töltve, amit salviának hívnak.

Mindenestre a videó már körbejárt az interneten, és nagy botrányt keltett. Most már ezt is felírhatjuk Miley egyre növekvő listájára...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek