Starity

Britney Spears férje, Sam Asghari kínos információkat adhat ki az énekesnőről?

2023. augusztus 17. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears férje, Sam Asghari válókeresetet nyújtott be, és állítólag azzal fenyegeti az énekesnőt, hogy „kínos” információkat közöl róla.

hirdetés

Tegnap érkezett a hír, hogy Britney Spears és a férje, Sam Asghari kapcsolata véglegesen megromlott. Azóta kiderült, hogy a férfi be is nyújtotta a válókeresetet. 

A 29 éves Asghari szerdán hivatalosan is felbontotta egyéves házasságukat, és állítólag azzal fenyegetőzik, hogy "kínos információkat hoz nyilvánosságra Britney-ről", ha nem tárgyalják újra a vasszigorú házassági szerződést.

A hír azután érkezett, hogy összevesztek azon a pletykán, hogy Spears félrelépett a házasságuk alatt; azonban az énekesnőhöz közeli források határozottan tagadják, hogy megcsalta volna. Most állítólag Asghari egy dolgot akar a bennfentesek szerint, pénzt. Ha pedig Spears nem fizet, akkor kínos információkat hoz róla nyilvánosságra. 

Bennfentesek szerint a házassági szerződés megvédi az énekesnő vagyonát, így abból nem jár Asgharinak semmi. Azonban ez úgy tűnik, most nagyon nem tetszik a férfinak. 

Egy másik forrás szerint szó sincs fenyegetőzésről, és a válás "tiszteletteljes lesz".

via Radar Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek