Starity

Már most eldurvult a válás: Britney Spears férje szerint az énekesnő rátámadt és megütötte

2023. augusztus 17. 21:09   |   Szerző: Four

Újabb csúnya részletek Britney Spears és Sam Asghari válásával kapcsolatban.

hirdetés

Újabb hírek érkeztek Sam Asghari és Britney Spears romba dőlt házasságáról. Az énekesnő férje ma adta be a válókeresetet, miután szárnyra keltek bizonyos pletykák Britney hűtlenségéről.

Ám az is lehet, hogy ennél súlyosabb okok vezethettek a váláshoz: Sam szerint Britney legutóbb erőszakosan rátámadt és behúzott neki, amikor ő aludt. 

A TMZ forrásai szerint Asghari rendszeresen panaszkodott Britney erőszakossága miatt a hétéves kapcsolatuk alatt, és a bennfentesek szerint számos alkalommal a pár testőreinek kellett közbelépni egy-egy ilyen veszekedés során.

Az Asghari által felemlegetett legutóbbi eset alkalmával azonban nem voltak tanúk: a fitneszedző állítólag az ágyában aludt, amikor Britney "bekattant" és ütni kezdte őt. Asghari szerint ő nem támadt vissza, de sokkolta a felesége viselkedése.

A fitneszedző szerint az eset idén történt, pont azelőtt, hogy egy alkalommal paparazzifótk készültek róla lila foltokkal az arcán és harapásnyomokkal a karján. Asghari ezek után pedig azért kezdett el aggódni, mert szerinte Spearst "lenyűgözték" a kések. 

Bennfentesek szerint Spears otthona tele van késekkel - még a hálószobában is tart belőlük, mert nagyon fél attól, hogy valaki egyszer rátámad és úgy gondolta, ez biztonságot ad neki. 

Sam pedig azért kezdett el aggódni, mert Britney elmondása szerint "a legapróbb dolgok miatt bekattant".

Azt is hozzá kell tenni, hogy idén májusban Spears férje még felháborodottan reagált arra a hírre, mely szerint válságban van a házassága: "undorítónak" nevezte az erről készült cikkeket. Most pedig mint kiderült, azzal fenyegeti Britney-t, hogy kínos információkat fog kitálalni róla, ha nem változtatnak a házassági szerződésükön. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek