Starity

80 éves lett Robert De Niro - óriási bulival ünnepelték kollégái

2023. augusztus 19. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség szülinapja alkalmából rengeteg kollégája és barátja ünnepelte őt.

hirdetés
80 éves lett Robert De Niro - óriási bulival ünnepelték kollégái
Fotó: amsterdammovie/Instagram

Robert De Niro betöltötte a 80. életévét! A színészlegenda csütörtökön ünnepelte a születésnapját egy New York-i étteremben - és az eseményre több politikus és hollywood nagyöregjei is ellátogattak. 

Paul McCartney és felesége, Nancy Shevell, Francis Ford Coppola, George Lucas, Christopher Walken, Al Sharpton emberjogi aktivista, Andrew Cuomo New York volt kormányzója, David Blaine, Bette Midler, Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio is gratulált a színésznek az este folyamán. 

A születésnaposnak emellett extravagáns torta is járt: színházat ábrázoló cukrászkülönlegességet csináltattak az alkalomra, amelyen a színész fényképe mellett a "Boldog szülinapot Bob!" felirat látható. 

A barátok és kollégák mellett De Niro szerelme, Tiffany Chen is ott volt a partin - Chen áprilisban adott életet a színész hetedik gyermekének, a kislányt Gia Virginiának nevezték el.

Az örömteli alkalmat szomorú időszak előzte meg: a színész 19 éves unokája, Leandro ugyanis nemrég drogtúladagolás következtében életét vesztette. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek