Starity

Ennyi volt: Scooter Braun többé már nem Demi Lovato menedzsere

2023. augusztus 21. 23:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő és a menedzser rövid ideig dolgozott együtt, most elváltak az útjaik.

hirdetés

Demi Lovato és Scooter Braun útjai elváltak: a menedzser együtt dolgozik többek között Justin Bieberrel és Ariana Grandéval is - és óriási botrányba keveredett Taylor Swifttel - most azonban egy kliensnek mindenképpen búcsút mondott Demi személyében.

A Variety információi szerint békésen zajlott az elválás: Braun pár napja még fel is köszöntötte Demit a születésnapja alkalmából, és "az egyik legkedvesebb léleknek" nevezte az énekesnőt. 

Lovato jelenleg új menedzsmentet keres, de az időzítés nem a legjobb: szeptemberben fog megjelenni ugyanis "Revamped" című albuma, amelyen több korábbi számának rockverziója is hallható lesz. 

Lovato és Braun 2019-ben kezdte meg az együttműködést, miután az énekesnő őszintén vallott arról, hogy alkohol- és drogfüggőséggel küzd  (2018-ban kis híján meghalt túladagolás következtében).

Az álmaim tényleg valóra válnak. Hivatalosan is új menedzserem van. És nem is akármilyen, hanem az egy és utánozhatatlan Scooter Braun. Ennél nem is lehetnék boldogabb, izgatottab és lelkesebb a kezdődő új fejezet kapcsán. Köszönöm, hogy hiszel bennem és hogy része leszel ennek az új kalandnak.

- áradozott Braunról a híresség. Lovato a magánéleti botrányai után az arculatváltás mellett döntött, és popkarrierje után visszatért a gyökereihez, a punk rockhoz. 

Scooter Braunnal kapcsolatban egyébként pont a napokban reppent fel a hír, hogy Justin Bieber is búcsút mondott neki - és bár ezzel egybevágóan egyesek szerint mostanában inkább Hailey Bieber az, aki képviseli az énekes érdekeit, több forrás is megcáfolta, hogy Justin és Scooter együttműködésének befellegzett. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek