Starity

Nem várt helyről érkezett segítség Britney Spears számára

2023. augusztus 23. 03:03   |   Szerző: Four

A válófélben lévő énekesnő bezárkózott kaliforniai otthonába, de valaki segítséget nyújtott neki.

hirdetés
Nem várt helyről érkezett segítség Britney Spears számára
Fotó: britneyspears/Instagram

A több mint 10 évig tartó gyámság után Britney Spears most magánéleti problémákkal küzd: az énekesnő férje a napokban jelentette be, hogy válni készül és minden jel szerint csúnya sárdobálásra lehet számítani.

Spears azóta a Page Six forrásai szerint nem igazán mozdul ki kaliforniai villájából, ám egy családtagja a segítségére sietett. A bátyja, Bryan állítólag most igyekszik megkönnyíteni az énekesnő számára ezt a nehéz időszakot. 

Odaköltözött, és segít Britney-nek a terapeuta mellett. 

- mondta az illető, aki szerint Bryan áldásnak bizonyul a Spears család többi tagjával ellentétben.

Az énekesnő a gyámság lezárultával rengeteget szidta a rokonait: különösen az édesapját Jamie-t és húgát, Jamie Lynnt. Idén májusban egyesek szerint Britney találkozott az édesanyjával, de a beszélgetés ellenére "még mindig sok a sérelem és nem nagyon békültek ki".

Spears egy alkalommal még a fiai, a 17 éves Sean és a 16 éves Jayden viselkedését is kritizálta Instagramon, az pedig egyértelmű lett, hogy nem akarják tartani a kapcsolatot édesanyjukkal. Olyannyira nem, hogy apjukkal, Kevin Federline-nal együtt Hawaiira költöztek.

Az énekesnő bátyja, Bryan csak egyszer, pár szó erejéig nyilatkozott az akkor zajló gyámsági per kapcsán egy podcastben, röviden elmondta, "szerinte is frusztráló lehet, ha nem csinálhatod azt, amit akarsz". Britney viszont vele is összerúgta a port korábban: megsértődött azon, hogy Bryan nem jelent meg az esküvőjén, és ezért kijelentette: "megbántottál, és ezt nagyon jól tudod".

Azóta azonban feltehetően kibékültek, és talán most újra szorosabbá válhat köztük a családi kötelék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek