Starity

Jessica Alba férje elmesélte, hogyan szakítottak

2023. augusztus 26. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Jessica Alba és a férje, Cash Warren két évtizede alkotnak egy párt, de volt idő, amikor majdnem szakítottak.

hirdetés

Jessica Alba és Cash Warren házassága sikertörténetnek tűnik, mivel lassan két évtizede alkotnak egy párt, de azért az ő kapcsolatuk sem volt mindig felhőtlen.

Cash Warren vendégeskedett Jana Kramer legújabb Whine Down podcastjában, ahol beavatta hallgatókat a kapcsolatuk fordulataiba. Elmesélte, hogy a kezdetekkor mennyire féltékeny volt, amikor látta, hogy más férfiak is érdeklődnek Jessica Alba iránt. A férfi ekkoriban Tim Story rendező asszisztense volt az első Fantasztikus négyes film során, ekkor találkozott Jessica Albával is.

Mindig is magabiztos személy voltam, aki magabiztosan járja a saját útját és boldog, de egyszercsak arra ébredtem, hogy folyamatosan féltékeny vagyok

- árulta el.

A páros 2004-ben kezdet el randizni, de négy év után Warren úgy döntött, hogy nem szereti, amivé vált:

Arra gondoltam: »utálom ezt az érzést. Nem tesz boldoggá, és tudom, hogy téged sem tesz boldoggá.« És négy év kapcsolat után szakítottunk. Szakítottunk. A féltékenység miatt. Kellemetlenné váltam, és szakítottunk.

Azonban ekkor már Alba terhes volt az első lányukkal, Honor Marie 2008. június 7-én született. Szerencsére hamarosan újra egymásra találtak, és 2008 májusában hivatalosan is összeházasodtak. A szülői szerep megváltoztatta Warren gondolkodását, és Albának sem engedte, hogy felhagyjon a karrieje építésével.

Akkor amikor összejöttünk, azt mondtam: »Ne hozz áldozatokat. Kövesd szenvedélyeidet, karrieredet, ne áldozz fel semmit azért, mert rosszul érzed magad, hogy elhagynád a gyerekeket ezen a héten vagy arra a hétre.« Végül felnőnek, és elfelejtik majd, hogy három vagy öt napig távol voltál.

Jessica Alba és Cash Warren azóta is boldog házasok. 

via Perez Hilton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek