Starity

Meglepő, milyen szerepet vállalna el legszívesebben Zendaya

2023. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő egy a korábbi munkáira egyáltalán nem jellemző szereptípust vállalna el.

hirdetés

Zendaya már egészen fiatalon belecsöppent a hollywoodi filmszakmába, elmondása szerint azonban egy bizonyos szerepet még mindig nem játszott el - de nagyon tervezi, hogy a jövőben sor kerüljön erre. 

Imádnám, ha valamilyen főgonoszt alakíthatnék. Ha átélhetnék egy ördögi, igazán gonosz szerepet. Mindegy, milyen formában, nem is feltétlenül kell szuperhősfilmnek lennie. Inkább az érzelmi részére gondoltam. Azt hiszem, általában a jófiút játszom, és most nagyon jó lenne az ellenkezőjét. 

- mesélte az Elle-nek. 

A híresség szerint ha nem lenne színésznő, akkor is a szakmában maradna, mert nagyon szívesen vállalna rendezői feladatokat.

Azt hiszem, ha a szakmán belül kell választani, akkor rendező lennék, és abban reménykedem, hogy ez egy nap meg fog történni. Ha a szakmán kívül kell gondolkodni, akkor szerintem a szüleim példáját követném és tanár lennék. Imádom a gyerekeket, szeretek tanulni és tanítani. 

- mondta.

A színésznő visszaemlékezett arra az alkalomra, amikor első szerepét kapta: 7-8 évesen jelentkezett az egyik iskolai darabba, annak ellenére, hogy nagyon szégyellős volt. 

A James és az óriásbarack volt, amiben egy olyan szerepet kaptam, hogy nem kellett megszólalnom. Én voltam a selyemhernyó, ami azt jelenti, hogy szó szerint feküdnöm kellett a színpadon és nem kellett csinálnom semmit, mert a selyemhernyó nem beszél. Ma is nagyon büszkén gondolok arra a napra - az volt az első szerepem. Nincs olyan, hogy kis szerep. 

- jelentette ki. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek