Starity

Vége: nem lesz második évada Az Idolnak

2023. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: Four

Az HBO nem kérte be a sajátgyártású sorozata második évadát, amelyben Lily-Rose Depp és The Weeknd szerepelt.

hirdetés
Vége: nem lesz második évada Az Idolnak
Fotó: theidol/Instagram

Rövidéletű volt az HBO egyik sajátgyártású sorozata, amely inkább a megosztó jeleneteiről, mint kiváló szakmai értékeléseiről lett híres.

Az Idol idén debütált a streamingszolgáltatón, és rövidesen hatalmas botrányt kavart: a rajongók a The Weeknd által alakított Tedros erőszakosságán lepődtek meg, a szakmai kritika pedig Lily-Rose Depp örökös meztelenségén akadt ki.

Nem beszélve arról, hogy már a gyártás is elég kaotikusnak bizonyult: Amy Seimetz és Joe Epstein, a produkció eredeti készítői a gyártás 80%-ánál kihátráltak, és Sam Levinson kapta meg a rendezői feladatokat, teljesen megváltoztatva a történet alakulását. Ezért aztán a rajongók nagyrésze felrótta azt is, hogy nagyon kurtán-furcsán ért véget a mindössze 5 epizódból álló sorozat.

Valószínűleg ezt figyelembe véve az HBO úgy döntött, nem lesz második évada az alkotásnak:

Az Idol az HBO egyik legprovokatívabb sajátgyártású sorozata, és nagy örömmel láttuk, milyen erős reakciót váltott ki a nézőkből. Hosszas gondolkodás után az HBO a készítőkkel és a producerekkel együtt úgy döntött, hogy nem lép tovább a második évadra. Hálásak vagyunk a kreátorok, a szereplőgárda és a stáb elképesztő munkájáért.

- jelentette be az HBO sajtósa.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek