Starity

Meredek sztorit mesélt Pamela Anderson - az otthonába betört egy Baywatch-fürdőruhát viselő nőt

2023. augusztus 30. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Pamela Anderson elmondta, hogy egyszer talált valakit az otthonában, aki az egyik ikonikus fürdőruháját viselte a Baywatch című tévésorozatból.

hirdetés

Pamela Anderson egy nap saját otthonában találkozott valakivel, aki az ikonikus Baywatch fürdőruhájában volt. A most 56 éves színésznő otthonában, Malibuban, 2001-ben történt az eset. Egy idegen személy betört hozzá, aki egészen Franciaországból érkezett.

Beléptünk a szobába, és ott volt egy nő a piros fürdőruhámban [...] aztán odaadott egy levelet, amiben azt írta, hogy engem akar, és azért van itt, hogy megérintsen, valamint sok ruhám volt az ágyon

- mesélte Anderson.

Egy ideig ott volt nála, majd üveggel megvágta a csuklóját, és ez volt az a pánikszerű pillanat, amikor Anderson fogta a gyermekeit, és elhagyta a kaliforniai ingatlant.

Végül értesítették a rendőrséget. A hölgyet visszaküldték a hazájába, Franciaországba, valamint Anderson biztos abban, hogy valamilyen mentális problémája volt. Azt is elárulta, hogy a rendőrök megkérdezték tőle, vissza szeretné-e kapni a fürdőruhát. Azonban ő udvariasan visszautasította őket, és azt mondta, hogy "adják csak oda a nőnek".

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek