Starity

Ez a négy énekesnő került szóba Lady Gaga mellett a Csillag születik című film főszerepére

2023. szeptember 01. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Nem sokon múlott, hogy Lady Gaga kapja a Csillag születik női főszereplőjének szerepét. Ez a négy név került még szóba.

hirdetés
Ez a négy énekesnő került szóba Lady Gaga mellett a Csillag születik című film főszerepére
Fotó: hu.depositphotos.com

Ma már szinte elképzelhetetlen lenne a Csillag születik című film Lady Gaga nélkül, aki elnyerte első Oscar-díját a feltörekvő énekes/dalszerző Ally szerepében. Azonban a casting során nem ő volt az egyetlen popikon, aki szóba jött. 

Négy másik női énekes is megkaphatta volna a főszerepet. Egyiküket legalább kétszer hívták castingra a filmhez, a hírek szerint azért nem őt választották ki, mert a stúdió nem engedhette meg magának az árat.

Az egyikük Esperanza Spalding volt. Mielőtt Bradley Cooper átvette a film rendezését és megkapta a főszerepet, Clint Eastwood is részt vett a projektben. A Variety 2012-ben arról számolt be, hogy az akkoriban feltörekvő jazz-művész Esperanza Spaldingot fontolgatta a szerepre.

Még mielőtt Spaldingot fontolóra vették volna, azt suttogták, hogy Alicia Keys a befutó. 2002-ben a menedzsere, Jeff Robinson megerősítette, hogy megkeresték, és felajánlották neki a meghallgatás lehetőségét. Az MTV-nek azonban hangsúlyozta, hogy nem érdekelte őket.

Szintén 2002-ben Will Smith-t akarták a remake férfi főszerepére. A színész TV Guide-nak azt mondta, hogy Keyst is fontolóra vették, de egy másik nevet is említett, aki Jennifer Lopez volt. 

A lista utolsó helyén Beyoncé áll, akit az évek során legalább kétszer kapcsolatba hoztak a projekttel. A Deadline megjegyezte, hogy ő volt a befutó Will Smith mellett, aki 2010-ben még szerződtetve volt a projekthez. A terhessége miatt Blue Ivyval 2012-ben kiszállt a projektből, ami miatt Spalding szóba került.

Beyoncét 2016-ban ismét kapcsolatba hozták a filmmel. A Vulture azonban arról számolt be, hogy a stúdió nem tudta kifizetni az általa kért összeget. Ugyanebben az évben jelentették be, hogy Lady Gagával is tárgyalásokat kezdtek a film főszerepéről.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek