Starity

Meghalt Diana hercegné utolsó szerelmének apja, Mohamed Al Fayed

2023. szeptember 02. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Mohamed Al Fayed, Diana hercegné élettársának, Dodinak az apja, 94 évesen elhunyt.

hirdetés

94 éves korában elhunyt Mohamed Al Fayed milliárdos – erősítette meg családja pénteken. Az egyiptomi üzletembert egy nappal fia, Dodi Fayed és Diana hercegné halálának 26. évfordulója után helyezték örök nyugalomra.

Al Fayed családja közölte, hogy a Harold's áruház egykori vezetője szerdán hunyt el és pénteken temették el.

Mohamed Al Fayed felesége, gyermekei és unokái szeretnék megerősíteni, hogy szeretett férje, édesapjuk és nagyapjuk, Mohamed 2023. augusztus 30-án, szerdán, idős korában békésen elhunyt

- áll a közleményben. 

Miután fia és Diana hercegné 1997. augusztus 31-én Párizsban tragikus balesetben életét vesztette, Mohamed hitt a halálukkal kapcsolatos összeesküvés-elméletekben. Nem ismerte el a hivatalos történetet, amely szerint a fia és élettársa egy paparazzók által indított hajszában a sofőr hanyagsága miatt haltak meg. Ehelyett Mohamed úgy vélte, hogy a baleset mögött a királyi család állt.

A gyászoló apa egészen odáig ment, hogy bíróságra vitte állításait. A The New York Times 2008-ban arról számolt be, hogy Mohamed a londoni bíróság előtt azt vallotta, hogy szerinte a néhai Fülöp herceg és Diana hercegné volt férje, Károly herceg állt a pár kiiktatását célzó, bonyolult terv mögött. Mohamed azt állította, hogy a királyi család tagjai tervezték meg a balesetet, amelyet végül a brit és francia hírszerzés tagjai végeztek el, akiknek állítása szerint a CIA segített. Szerinte Károly indítéka az volt, hogy elvehesse jelenlegi feleségét, Camilla Parker Bowles-t.

Diana hercegné 1997 júliusában kezdett randevúzni Dodival. Tavaly novemberben Mohamed azt állította, hogy terhes volt Dodi gyermekével, amikor meghaltak.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek