Starity

Több pénzt akart Kevin Costner exfelesége - nagyon rosszul járt a bíróság döntése alapján

2023. szeptember 05. 18:06   |   Szerző: Four

Az asszony több pénzt akart kicsikarni, de a bíróság egyáltalán nem az ő javára döntött.

hirdetés

Kevin Costner felesége nagyon nem járt jól: Christine Baumgartner május óta pereskedett exével egy nagyobb összegű tartásdíj fejében - ám mint kiderült, az eredeti elvárásnál is kevesebbet ítélt oda neki a bíró.

Costnernek a júliusban megállapítottak alapján csaknem 130 ezer dollár (kb 45 millió forint) havi tartásdíjat kellett fizetnie, három, Baumgartnerrel közös gyermeke (a 16 éves Cayden, a 14 éves Hayes és a 13 éves Grace) számára. Nemrég azonban Baumgartner kérvényezte, hogy az összeget emeljék meg 175 ezer dollárra, mondván, a gyerekeik "mindkét szülőnél ugyanazt az életstílust érdemlik", illetve arra hivatkozott, hogy "most már a gyerekeik DNS-ébe van kódolva a luxus életmód." Ezek után felsorolta, milyen feltehetően drága sportfoglalkozásokra járnak a gyerkőcök, és ragaszkodott hozzá, hogy nem kifejezetten az anyagi javak, hanem "az élmények miatt" érzi úgy, hogy több tartásdíj járna neki. 

Az asszony azt is nehezményezte, hogy szerinte exe csak a vagyona egy részét vallotta be, és valójában sokkal méretesebb anyagi javakkal rendelkezik a megállapítottnál. 

Baumgartner szerint a létminimumhoz hozzátartozna egy Costner 145 millió dolláros villájához hasonló otthon, és több luxusnyaralás is.

Costner ezzel szemben kijelentette, hogy "nem rejtegeti a pénzét a felesége elől és úgy tervezi, a gyerekeire fogja hagyni az ingatlanjait". 

Végül a bírósági döntés alapján Christine 63 ezer dollárral (kb 21,8 millió forint) kell, hogy gazdálkodjon, amely kevesebb mint a fele az előzetesen megállapított összegnek. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek