Starity

Gigi Hadid újabb hírt adott arról, hogyan neveli Zayn Malikkal közös kislányát

2023. szeptember 05. 22:10   |   Szerző: Four

A munka és a magánélet összeegyeztetéséről mesélt Gigi Hadid, akinek van egy közös kislánya az énekessel.

hirdetés

Gigi Hadid ügyel arra, hogy a lehető legtöbb időt töltsön kislányával, a 3 éves Khai-jal - ez viszont azt jelenti, hogy amikor a pici az édesapjánál, Zayn Maliknál van, a modell próbálja a lehető legtöbb munkáját abba a pár napba belesűríteni. 

Azt gondolom, hogy szülőként fontos célratörőnek lenned, mert szó szerint csak fele idő áll rendelkezésemre. Akkor dolgozom, amikor a kislányom az édesapjával van, ez az az idő, amivel gazdálkodhatok. 

- mesélte a NET-A-PORTER-nek.

Hadid számára fontos, hogy "azok a munkák, amelyeket elvállal, számára is kielégítőek legyenek". 

Azokon a napokon próbálok a lehető legtöbb munkát összesűríteni. Néha őrültekháza van, de ha fontos számomra az a projekt, akkor elvállalom. 

Hadid azt is elmesélte, hogy újra megtalálta egy régi hobbiját, a horgolást. Legutóbb például egy hatórás repülőút alatt sikerült  készítenie egy unikornist a kislányának:

Csak egy gombóc szemekkel meg szarvacskával. Elég vicces.

- nevetett a híresség, aki a modellmunkái mellett nemrég alapított ruhamárkáját, a Guest in Residence-t is minden erejével felügyeli. 

Hadid mellett egyébként korábban Zayn is mesélt arról, hogy a lehető legnagyobb egyetértésben nevelik a kis Khait, és az énekes fő célja, hogy jó példát mutasson a kicsinek. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek