Starity

Thalía számára december a nosztalgia hónapja

2010. december 11. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc hónapja a december, mely egyben nosztalgikus is, hiszen Mexikóban töltött fiatalkorára emlékezteti. A latin díva azt is elárulta, hogy már tervezgeti új albumát, s talán a gólyának is ír jövőre.

hirdetés
Thalía számára december a nosztalgia hónapja

Az Equivocada és a Qué será de ti előadója New Yorkból, telefonos interjúban elmesélte, hogy a december a legkedvesebb hónap számára, s Mexikóvárosban töltött serdülő- és fiatalkorára emlékezteti. Így 2010 vége felé Thalía már tárgyalásokat folytat producerekkel egy teljesen új album készítése kapcsán, s nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy nemcsak dalokat, hanem a gólyának is ír jövőre.

„Ezekben a napokban már összeültem producerekkel, sok emberrel, mert már szeretnék leülni dalokat írni, társszerzőkkel. 2011-ben már biztosan meglesz az új albumom, vadiúj, már alig várom” – lelkesedett az énekesnő. Egyéb új terveiről a következőket mondta: „Új tervek az évre? Hm, hát azt mondjá(to)k, hogy új baba, miért is ne? Népes családból származom, lenyűgöznek a gyerekek, de egyenesbe kell jönnöm, időre van szükségem. Szeretnék másik kisbabát, és ha teherbe esek, tudatni fogom a Twitteren” – erősítette meg Thalis, ahogy szeretetből becézik.

Thalía manhattani otthonát egyszerre szállta meg a karácsonyi hangulat és a honvágy – a karácsonyfa, az ajándékok és a hagyományok révén. „Ilyenkor szintén rámtör egy kicsit a honvágy, ez egy kemény időszaka az évnek, mert őrülten hiányolom az életemnek ott, a Santa María La Ribera városrészen töltött pillanatait. Hiányzik a San Cosme-piacra járás, az a szénaszag, melyhez itt nincs fogható. Juj, azok a szép idők!” – fejezte ki magát.

Ezért, mint mondta, hároméves Sabrina kislányát is úgy neveli, hogy tartsa szem előtt mexikói örökségét. „Ő volt az, aki feltette a fára a csillagot, s elmagyaráztam neki Jézus születését, ami itt nem szokás. Azt akarom, hogy mindkét világának tradícióit megismerve nőjön fel” – tette hozzá az énekesnő.

Thalíának egyébként most sincs oka szomorkodni, hiszen lemezkiadója, a Sony Music a rajongók segítségével a napokban juttatta el hozzá a gyémántlemezt, melyet Primera fila című koncertalbumának mexikói eladásaiért kapott. Az énekesnő videoüzenetben köszönte meg az elismerést és a támogatást rajongóinak:

Kívánjuk, hogy a szép sztárnak jövőre is valóra váljanak a tervei!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek