Starity

Az új Karib-tenger kalózai forgatókönyve olyan fura lett, hogy a készítők azt hitték, nem fog zöld utat kapni

2023. szeptember 07. 23:11   |   Szerző: Four

A Karib-tenger kalózai 6 forgatókönyve alapján nem hitték volna a készítők, hogy igent mond rá a Disney.

hirdetés
Az új Karib-tenger kalózai forgatókönyve olyan fura lett, hogy a készítők azt hitték, nem fog zöld utat kapni
Fotó: disneypirates/Instagram

Az új A Karib-tenger kalózai-film nézői valami egészen váratlanra számíthatnak: a produkció egyik készítője, Carig Mazin a Los Angeles Timesnak vallotta be, eleinte nem reménykedett benne, hogy a Disney igent mond a felvázolt ötletére, mert ő maga is nagyon furának tartotta. De mégis zöld utat kapott a produkció:

Elmondtuk az ötletünket, és azt gondoltuk, kizárt, hogy megveszik, annyira fura. És megvették! Ezt követően [Ted Elliott] írt egy fantasztikus forgatókönyvet, aztán kirobbant a sztrájk, tehát most mindenki vár. 

- mesélte Mazin, akinek nevéhez többek között a The Last of Us című sikersorozat köthető. 

A Variety 2020-ban hozta nyilvánosságra, hogy a Disney két A Karib-tenger kalózai-filmmel is készül: az egyik az eredeti franchise hatodik része (A Karib-tenger kalózai legutóbbi része, a Salazar bosszúja 2017-ben debütált), a másik pedig egy Margot Robbie produkciós irodájával készülő reboot.

Robbie tavaly novemberben elárulta, hogy bár volt egy ötletük a fent említett reboottal kapcsolatban, és évekkel ezelőtt el is kezdték megalkotni, de végül a projektet lefújták. 

Ezek után a filmsorozat producere, Jerry Bruckheimer tisztázta, hogy Margot filmjét nem vetették el teljesen, és "valamikor el fog készülni", de egyelőre előnyt élvez A Karib-tenger kalózai hatodik részének gyártása. 

A nagy kérdés az, hogy Johnny Depp vajon visszatér-e Jack Sparrowként a filmsorozatba: egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy a színész szerepet vállalt-e a produkcióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek