Starity

Szakított Al Pacino és a fiatal barátnője

2023. szeptember 07. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Noor Alfallah és Al Pacino külön utakon folytatják tovább. A három hónapos gyermekük felügyeleti jogával kapcsolatban nyújtottak be iratokat a bíróságra.

hirdetés

A Daily Mail úgy tudja, hogy Al Pacino barátnője, Noor Alfallah szakított a színésszel, és három hónapos fia felügyeleti jogát kérte. 

A 29 éves Alfallah jogi dokumentumokat nyújtott be Los Angelesben, amelyben a csecsemő teljes felügyeletét kérte, és hozzátette, hogy azt szeretné, ha a 83 éves színész „ésszerű látogatásban” részesülne. 

Pacino és Alfallah 2022 áprilisa óta éltek kapcsolatban, és június 6-án született meg fiuk. 

Alfallah azt mondta a bíróságnak, hogy hajlandó biztosítani Al Pacinonak, hogy beleszólhat az oktatással, vallással, orvosi kezeléssel és egyebekkel kapcsolatos kérdésekbe. Jogi beadványába Alfallah beillesztett egy „önkéntes szülői nyilatkozat” című dokumentumot, amelyet ő és Pacino is aláírtak hat nappal azután, hogy megszületett a gyermekük, a dokumentum bizonyítja, hogy Al Pacino az apa. 

Alfallah a bírósági dokumentumokban azt kéri, hogy Pacino fizesse meg az ügyvédi díját illetve bármely más, az üggyel kapcsolatos költségét. A tartásdíj konkrét összegét a bírósági beadványban nem tüntették fel, de valószínűleg sikerült megállapodniuk a színésszel. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek