Starity

Bruce Springsteen betegség miatt mondta le a fellépéseit

2023. szeptember 07. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Bruce Springsteen bejelentette, hogy elhalasztja az összes szeptemberi turné dátumát gyomorfekély miatt.

hirdetés

Bruce Springsteen szomorú hírt osztott meg rajongóival. Szerdán bejelentette, hogy elhalasztja a 2023-as Springsteen E Street Band Tour összes szeptemberi időpontját, mivel a gyomorfekéllyel kezelik.

Bruce Springsteen és a The E Street Band elhalasztották a jelenleg 2023 szeptemberére tervezett összes fellépést, kezdve a holnapi, a New York állambeli Syracuse-i JMA Wireless Dome-ba tervezett fellépéssel

– olvasható Springsteen honlapján.

A Born In The U.S.A. előadója orvosi tanácsra mondta le a fellépéséket, mivel peptikus fekéllyel kezelik. Ez a betegség nyílt sebekkel jár, amelyek a gyomor belső nyálkahártyáján és a vékonybél felső részén alakulnak ki. A leggyakoribb tünete a gyomorfájdalom.

Springsteen megígérte, hogy új dátumokat keresnek majd, és amint lehet visszatér minden most lemondott helyszínre, illetve megköszönte a rajongók támogatását. 

Köszönjük megértést és támogatást. Nagyon jól éreztük magunkat az egyesült államokbeli fellépéseinken, és további nagyszerű idők elé nézünk. Hamarosan visszajövünk. A szeretet és az Isten áldjon mindenkit.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek