Starity

Kylie Jenner végleg elásta a csatabárdot - új közös videót posztolt csalfa barátnőjével

2023. szeptember 13. 11:11   |   Szerző: Four

Jordyn Woods anno Khloe egykori szerelmével váltott csókot, hatalmas botrány robbant ki miatta.

hirdetés

Kylie Jenner életébe nem csak új szerelem, hanem egy régi-új barátság is érkezett. A reality-sztár TikTokra posztolt közös videót azzal a Jordyn Woodsszal, akivel 2019-ben hatalmas botrány során szakította meg a kapcsolatot. (Woods egy házibuli során csókot váltott Khloe Kardashian akkori szerelmével, Tristan Thompsonnal.)

A barátság azonban úgy tűnik, nem szakadt meg végleg, mert Woods és Jenner ismét együtt mutatkozott - közösen vásároltak az Acne Studios manhattani üzletében a New York-i divathéten. 

A két lány egymásra találása nem újkeletű: már két hónapja is együtt fotózták őket, amint Los Angelesben vacsoráztak, illetve a TMZ szerint egy éve folyamatosan építgetik vissza az egykor nagyon szoros barátságukat. 

Woods állítólag már a 2019-es eset után rögtön megpróbálta helyrehozni a kapcsolatát a Kardashian családdal, ám Khloe egyáltalán nem volt hajlandó a békülésre, mondván "Jordyn a felelős a családja szétszakadásáért, és amúgy sem kért tőle bocsánatot személyesen." Ezt a véleményét azóta szépítette, és kijelentette, "nem haragtartó, mert az emberek hajlamosak hibázni, és utána tanulnak a hibáikból".

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek